golfclinic
suppen

Hoogtepunten in het leven van een mens worden gevierd. Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een evenement: Dutch Wedding and Event kan u helpen bij de organisatie. Een evenement organiseren kost altijd meer tijd dan u vooraf dacht, of het nu gaat om een klein feestje thuis of om een groot feest op locatie. Wij helpen u met ideeën, de uitnodigingen, de locatie, muziek, fotograaf, catering en alles waar u hulp bij nodig heeft om van deze dag een onvergetelijke dag te maken.
Tijdens het feest kan DWE ervoor zorgen dat het u en de gasten aan niets ontbreekt zodat u zich bezig kunt houden met het enige dat telt: “Het Feest”, en het contact met de gasten. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende kennismaking dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06-5399580

 

Enkele voorbeelden van hoogtepunten die gevierd worden:
Speciale verjaardagen:
Zogenaamde kroonjaren (veelvouden van tien) worden vaak uitgebreider gevierd of zijn aanleiding voor een feest. Ook de leeftijd dat men voor de wet volwassen wordt (achttien) en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd viert men vaak op bijzondere wijze.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan