HB_385_Small
j&j116

Weddingplanner

Mensen maken tegenwoordig van hun bruiloft een grote gebeurtenis, die vaak maanden van tevoren moet worden geregeld. Het kan gaan om uw eerste huwelijk, maar het kan ook uw tweede of derde huwelijk zijn of om een huwelijksjubileum. Het moet altijd een fijn feest worden waar zowel het huwelijkspaar als de gasten met veel plezier aan terugdenken. Het inschakelen van een weddingplanner is een uitkomst bij het organiseren van een bruiloft. Als planner denken wij mee hoe jullie huwelijk er uit komt te zien en begeleiden jullie naar een onvergetelijke dag.

 

Een zorgeloze dag

Het zou toch fijn zijn als jullie vrienden en familie volop kunnen genieten van jullie huwelijksdag en bij alle mooie momenten aanwezig  kunnen zijn zonder de stress of alles wel goed verloopt.
De weddingplanner en ceremoniemeester zijn er om taken uit handen te nemen. En dat zijn er heel wat. Wij kunnen voor jullie een gedeelte of de gehele bruiloft verzorgen. Wat jullie willen uitbesteden doen wij en de rest doen jullie gewoon zelf.

 

Wij werken nauw samen met zeer professionele mensen uit het horecavak zodat ook het culinaire gedeelte op en top verzorgd is. Wij hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en partijen.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan